U bent hier

Mpact

info [at] mpact [dot] be
Maria Hendrikaplein 65b
9000 Gent Oost-Vlaanderen
België
09 242 32 10

Mpact ontwikkelt al meer dan 40 jaar innovatieve diensten onder het motto “meer doen met minder”. Daarbij wordt steeds vertrokken vanuit een concrete nood, om zo te komen tot een betere benutting van persoonlijke goederen. Op vlak van mobiliteit leidde dit tot de ontwikkeling van carpool.be. Na enkele jaren vervoegden ook Cozywheels en Op Wielekes het aanbod van Mpact. Op vlak van huizenbezit richtte Mpact Homelink en Holidaysitting op. Ook op sociaal vlak is Mpact actief, bijvoorbeeld via de ontwikkeling van de Minder Mobielen Centrales. Alle diensten van Mpact zijn beschikbaar in heel België.

De diensten van Mpact bieden niet alleen alternatieve oplossingen om tijd en geld uit te sparen, ze betekenen ook een voordeel voor milieu (minder C02-uitstoot, meer vrije ruimte, etc.) en maatschappij (versterking van sociale banden, ontmoetingen, mogelijkheden voor minder mobiele personen om zich opnieuw te verplaatsen, etc.).

Vandaag ontwikkelt Mpact voornamelijk projecten en diensten in het kader van de deeleconomie. Daarbij staat het stimuleren van verschillende spelers om elkaar beter te leren aanvullen voorop, om zo diensten met een steeds grotere relevantie en samenhang te creëren.

Mpact, dat is meer dan 40 jaar aan expertise over gedeelde en sociale mobiliteit. Van solo-autorijder over oudere tot alerte backpackers, een uiteenlopend publiek vond bij Mpact alvast wat hij of zij zocht. Nu jij nog!

Mpact was voorheen Taxistop